‘Veel verschuivingen bij tweede elftallen door nieuwe competities’

0

Bij de indelingen van de tweede elftallen van verenigingen zijn veel verschuivingen. Doordat de KNVB de Onder 21 en Onder 23-competities in het leven heeft geroepen zijn er vel verschuivingen waar te nemen. 

Onder meer Barendrecht en Excelsior Maassluis hebben besloten het tweede elftal in de reserve tweede klasse in te schrijven. Op zondag zijn onder meer Antibarbari 2 en DONK 2 nar de hoofdklasse geschoven omdat er clubs zijn afgehaakt. Marc Andriessen van Antibarbari 2: ‘Toen het seizoen werd beëindigd, stonden wij – na 17 speelronden – op 43 punten. Dit zijn er respectievelijk 12, 18 en 18 meer dan de nummers 2, 3 en 4 van de ranglijst. Na het stopzetten van de competitie hebben wij meteen een verzoek ingediend bij de KNVB om promotie te bewerkstelligen wanneer er een plekje vrij mocht komen. Dit is nu het geval en daar zijn wij ontzettend blij mee.’

RESERVEINDELINGEN

Klik hier voor de indelingen van de reserveelftallen.

OVERIGE INDELINGEN 2020/2021

 

Laat een antwoord achter