‘Veel Nederlandse interesse voor Eljero Elia’

3

Ook ADO Den Haag zou in de markt zijn voor oud-speler Elero Elia, die na dit seizoen transfervrij mag vertrekken bij Basksehir, meldt Omroep West. De club van trainer Aleksandar Rankovic is echter niet de enige geïnteresseerde. Ook FC Twente en FC Groningen hebben volop belangstelling.

ADO Den Haag zet in op de terugkeer van Eljero Elia. De Residentieclub heeft echter geduchte concurrentie: ook FC Twente heeft zijn zinnen gezet op de 33-jarige vleugelspeler én FC Groningen gooide een lijntje uit. Dat vertelt Elia aan Omroep West.

Zaakwaarnemer

,,Mijn zaakwaarnemer heeft al met veel clubs gesproken. Ook hebben clubs mij gebeld”, laat Elia aan de regionale omroep weten. ,,Ron Jans (FC Twente – red.) heeft mij gebeld. Ik heb ADO-directeur Mohammed Hamdi en Martin Jol gesproken. Taco van de Velde, een goede vriend van mij en tegenwoordig werkzaam bij ADO, heeft mij gebeld. Ook Arjen Robben heeft me een bericht gestuurd.”

Waardering

ADO Den Haag doet er alles aan om Elia over de streep te trekken. Elia: ,,Ze hebben een hele mooie video voor mij gemaakt. Daar sprak echt heel veel waardering uit. Ze willen me heel graag hebben… Het zou het ideale plaatje kunnen zijn. We moeten kijken en praten wat mogelijk is. Over Hamdi heb ik alleen maar goede verhalen gehoord. Jol ken ik al heel lang. Toen ik naar HSV ging, vertrok hij helaas net. Rankovic heb ik als teamgenoot meegemaakt, heb ik veel van geleerd, is een voorbeeld voor mij geweest als prof. Zelfde geldt voor Knopper.”

Salaris

Elia weet dat als hij terugkeert naar Nederland, hij ook flink zal moeten inleveren wat het salaris betreft. ,,Inleveren van salaris hoort ook bij mijn leeftijd en land, in dit geval Nederland. Het budget is daar nou eenmaal niet zo groot.” Elia kijkt vooral ook naar zijn toekomst, na het voetballen.

3 Comments
  1. Timmy Janse zegt

    Feyenoord

  2. Demyan Noell Van Der Velden zegt

    Elia zou Feyenoord een nog grotere boost kunnen geven aankomend seizoen, ben nog steeds verbaasd dat dit niet al geregeld is

  3. Renee Harps zegt

    We zijn al bezet op zijn positie. Sinisterra, Linssen en ook nog Conteh. Nog 1 er bij?

Laat een antwoord achter