SCO’63 (za) zoekt selectietrainer tweede elftal

0

Het 2de selectie elftal van SCO’63 in Spijkenisse  is per direct op zoek naar een nieuwe trainer/coach. Wij komen uit in de reserve 4de klasse zaterdag en trainen op dinsdag- en donderdagavond gezamenlijk met het 1e, en spelen op zaterdag om 12.00 uur onze thuiswedstrijden. 

”Wij zijn een gemotiveerd team met het doel het beste uit ons zelf te halen, en zo hoog mogelijk in de competitie te eindigen om zo door te groeien naar de hoofdmacht . Wij zijn een sociale open groep die gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan, maar fanatisme op training en op wedstrijddagen net zo belangrijk vindt. Daarnaast hebben wij jaarlijks ons trainingskamp waar we altijd weer naar uitzien. ”

Wat wij verwachten van onze trainer/coach:

– Verzorgen van de trainingen.

– Coachen en begeleiden van het team op wedstrijden.

– Zorgen voor een goede balans tussen plezier en prestatie.

– Goede sociale en communicatieve vaardigheden

Mocht je interesse en/of een vraag hebben, stuur dan een bericht met een korte motivering naar: secretariaatsco63@gmail.com

Laat een antwoord achter