RVVH zoekt verzorger

4

RVVH is voor aankomend voetbalseizoen op zoek naar een verzorger die de spelers van het tweede elftal, spelend 1e klasse, kan behandelen.

Je zult op de trainingsmomenten van dinsdag- en donderdagavond aanwezig zijn, en je bent tevens verantwoordelijk voor de (lichamelijke) begeleiding op de wedstrijddag (zaterdag). Om als vereniging op serieuze wijze invulling te kunnen geven aan de sportieve doelstellingen, is het van belang dat er sprake is van een verzorger die met enthousiasme zijn steentje kan bijdragen.

In jouw takenpakket bevinden zich de doorsnee zaken die horen bij het – als verzorger – meedraaien bij een voetbalvereniging. Je zult de spelers verzorgen voor de trainingen en tijdens wedstrijden. Daar valt onder het (preventief) behandelen van spelers (denk aan tapen en masseren), maar ook het begeleiden van de terugkeer van geblesseerde spelers naar hun wedstrijdniveau.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich melden middels e-mail bij Mario Papavoine m.papavoine@upcmail.nl

4 Comments
  1. Gerard Meijer zegt

    Jan Markesteijn wat voor jou misschien ?

  2. Leroy de Visser zegt

    Henny Troost

  3. Henny Troost zegt
  4. Mike van Mastrigt zegt

    Niets voor jou Gerrit Sparreboom ? Ze spelen wekelijks om 14.30 uur…

Laat een antwoord achter