Rowdy Nossent stopt bij Pelikaan en tekent bij FC Volendam

1

Pelikaan zal het komend seizoen moeten doen zonder beoogd aanvoerder Rowdy Nossent. Het aanblijven bij Pelikaan was sinds februari onder voorbehoud in verband met de trainersambities van Rowdy. Als speler speelde hij tot nu toe in bijna 150 officiële duels, die hij speelde in zeven seizoenen Pelikaan 1; een echte Peli die al sinds zijn vijfde jaar voor de blauwzwarten uitkomt.

Zijn trainersambitie heeft in de afgelopen tien jaar vorm gekregen bij Pelikaan. Begonnen in 2010 als trainer bij de “Voetbalschool” op woensdagmiddag en daarna een rol als techniektrainer bij de pupillen. Vervolgens was hij hoofdtrainer van O13-1, wat een opmaat was tot succesvolle seizoenen bij O15-1 en recentelijk O17-1. Bij dit team haalde hij tevens zijn UEFA B (voorheen TC2) trainersdiploma.

Nu krijgt Rowdy als hoofdtrainer in de Middenbouw (O14, O15, O16) bij FC Volendam de kans op een hoog niveau. Een prachtige stap welke ook weer een mooi uithangbord is voor Pelikaan. De club gaat de 26-jarige nummer 6 missen, maar verloren voor de club gaat Rowdy niet. Als adviseur bij de jeugdselecties en stand-in bij vrije zaterdagen voor de Peli-selecties gaan we hem nog zeker terugzien. De club Pelikaan wenst Rowdy enorm veel succes in zijn carrière.

1 reactie
  1. Angelique Versteeg-van Den Berg zegt

    Heel veel succes Rowdy Nossent. Maak er wat moois van in Volendam.

Laat een antwoord achter