Rijnmond: ‘Feyenoord en Linssen bereiken alsnog akkoord’

7

Nadat bij eerdere pogingen de salarisonderhandelingen niet tot een overeenkomst hadden geleid, leek de transfervrije komst van Bryan Linssen naar Feyenoord van de baan. Maar technisch directeur Frank Arnesen heeft alsnog een akkoord bereikt met de buitenspeler, die na het weekend officieel gepresenteerd wordt.

Na Mark Diemers en de Duits-Ghanese vleugelaanvaller Christian Conteh is de 29-jarige Linssen de derde nieuwe speler voor het komende seizoen. Feyenoord richt zich nu op een nieuwe verdediger, nadat de gesprekken met Eric Botteghin over een nieuw contract voorlopig zijn vastgelopen. Edgar Ié, die vorig seizoen al op huurbasis in Rotterdam actief was, is hierbij een serieuze optie.

In het afgelopen seizoen werd de vleugelaanvaller met veertien doelpunten topscorer bij Vitesse. In de eredivisie kwam hij eerder ook uit voor VVV, Heracles Almelo en FC Groningen.

7 Comments
 1. Tony Heesakker zegt

  Prima speler, past bij Feyenoord

 2. James Isaac Gayman zegt

  Staat niks over op de website dus klopt nog niks van.

 3. Jan Keijzer zegt
 4. Hans de Koning zegt

  Perfecte speler voor Feyenoord

 5. Fabien Stolk zegt

  Yes

 6. Frank Den Haan zegt

  Niet zo negatief Rob is een zeer bruikbare en vooral scorende speler

 7. Jan van der Wal zegt

Laat een antwoord achter