Rijnmond: ‘10.000 supporters welkom bij stadsderby’

1

Feyenoord test tijdens de oefenwedstrijden met Sparta en FC Twente of de plannen die het gemaakt heeft over het uitvoeren van de 1,5meter-maatregel toepasbaar zijn. “Zoals het er nu uitziet gaat het bij de eerste wedstrijden eerder richting de tienduizend, dan richting de vijftienduizend”, aldus commercieel directeur Joris van Dijk over het aantal supporters in De Kuip.

Van Dijk, sinds 1 juli officieel in dienst bij Feyenoord, geeft aan dat de club ‘diep nadenkt’ en noemt de maatregelen rond supporters ‘onderdeel van de puzzel’. “We moeten gewoon die anderhalve meter kunnen waarborgen en het controleerbaar houden.”

Dat gaat Feyenoord dus testen in de eerste oefenduels van het seizoen. “De wedstrijden tegen Sparta (9 augustus, red) en FC Twente (16 augustus) zijn bij uitstek de duels om te kijken of alles wat we op de tekentafel hebben verzonnen in lijn is met het protocol dat vanuit de KNVB is meegegeven. Want, hoe gaat dat er in de praktijk uitzien? Dan kan je het maar beter beperken, dan dat je in het begin tegen obstakels oploopt, omdat je te veel mensen hebt toegelaten.” 

 

1 reactie
  1. Frank Bötger zegt

    Lekker veel en mogen nog geen geluid maken ook dan hebben de echte feyenoord fans daar niks te zoeken toch ik heb al 30 jaar een seizoenkaart en nu ook nog steeds maar ik kan me niet voorstellen dat het stil blijf bij echte wedstrijden in de competitie

Laat een antwoord achter