Rhoon heeft nieuw bestuur

0

Tijdens de Buitengewone ALV van maandag 6 juli heeft de Algemene Ledenvergadering van de voetbalvereniging Rhoon de voorgedragen kandidaten unaniem aangenomen om zitting te nemen in het bestuur voor de komende periode. De opengevallen plaatsen zijn hiermee ingevuld en door met de verantwoordelijkheden iets te schuiven bestaat het bestuur nu uit 7 functies die worden ingevuld door acht personen.

Tot voorzitter is Marco van Wassenaar benoemd, penningmeester a.i. blijft voorlopig Rein van de Poll tot er een opvolger is gevonden en tot secretaris is Wim Gé Warnaar benoemd. Verder zal de kantine voortaan beheerd worden door Mart van Ginkel en de Technische portefeuille blijft bij Rien Heijboer. Wout Messemaker blijft als consul verantwoordelijk voor de coördinatie velden en regelt alles m.b.t. de overige senioren. De jeugd tenslotte zal in duo-functie worden vertegenwoordigd door Hans Schepers en Frans van Breda.

Het bestuur is daarmee weer op sterkte om de belangrijke zaken die er aan komen goed te regelen. Naast de naweeën van de Corona-crisis en de daaruit voortvloeiende financiële zorgen, moet ook de start van het nieuwe seizoen weer worden opgepakt. Met een nieuwe kledingleverancier alsmede hoofdsponsor en de aankleding en indeling van de diverse teams is er veel werk te verzetten. Ook bestaan er plannen om het nieuwe seizoen te starten met cashless betalen, dus alleen met pinnen of een clubpas. Daarnaast hoopt het bestuur in 2021 de viering van het 75-jarig bestaan te organiseren en zullen ook de ontwikkelingen richting een nieuw sportcomplex de nodige aandacht vragen.

Kortom, genoeg te doen de komende tijd, maar de intensieve samenwerking van de laatste Corona-maanden binnen het ad interim bestuur belooft wat dat betreft veel goeds voor de toekomst en wordt dan ook met vertrouwen tegemoet gezien.

Laat een antwoord achter