‘Plaats voor 7000 supporters in stadsderby’

6

Feyenoord begint op zondag 9 augustus in eigen stadion aan de oefencampagne van het nieuwe seizoen. Het team van hoofdtrainer Dick Advocaat speelt die dag vriendschappelijk tegen Sparta Rotterdam (aanvang 14:30 uur). Bij de wedstrijd zijn, door coronamaatregelen en het Zomerterras op de vakken X, zo’n 7.000 plaatsen beschikbaar voor supporters.

Deze oefenwedstrijd is niet inbegrepen in de seizoenkaart. Supporters kunnen online kaarten bestellen voor het duel met Sparta Rotterdam. Deze zijn beschikbaar vanaf € 15,- per stuk.

Kaartverkoop

Seizoenkaarthouders krijgen voorrang op de kaartverkoop en kunnen vanaf zaterdag 1 augustus 9:00 uur een kaart bestellen. Legioen-leden en Junioren Kameraadjes zijn vanaf woensdag 5 augustus 18:00 uur aan de beurt (mits er nog kaarten beschikbaar zijn). Vanaf zaterdag 8 augustus 9:00 uur kunnen overige supporters bestellen. Voor alle supporters geldt: één kaart per seizoenkaart/lidmaatschap/supporter.

6 Comments
 1. Andre Overkleeft zegt

  Schande om aan de trouwe seizoenskaart supporters 15 euro te vragen
  Liefde kom vanaf 1 kant

 2. Anne Maria Knikker zegt

  Schande vind ik

 3. Ken Njiet zegt

  Dat is niet veel. Waarom niet de korte zijde en hoekvakken vullen met jeugd tot 18 jaar?

 4. Michael Amiot zegt

  Ramon Bruijninckx

 5. Cchrisie Platen zegt

  Boycotten dit..!!

 6. Jan Dijk zegt

  Wie bepaalt wie er binnen mogen kome n. Lijk me een grote puzzel

Laat een antwoord achter