Mark Wotte en Fons Groenendijk tekenen bij Al Wahda

2

Mark Wotte meldt op zijn Twitter-account, dat hij is benoemd tot hoofdcoach van Al Wahda in de Verenigde Arabische Emiraten. Wotte was al als Hoofd Opleidingen werkzaam bij die club. ,,Grote dank aan Sheikh Diab Bin Zayed Al-Nahyan voor zijn vertrouwen”, laat Wotte weten.

Vorig seizoen ging Maurice Steijn nog als hoofdtrainer aan de slag bij Al Wahda, maar moest al na drie minder succesvol verlopen wedstrijden plaatsmaken. Opvallend dat Wotte in zijn technische staf ook heeft opgenomen Fons Groenendijk, die het afgelopen seizoen in december voor zichzelf de stekker eruit trok bij ADO Den Haag. Andere namen in de staf van Wotte zijn keeperstrainer Dennis Gentenaar, Michael Lindeman en Liam Weeks.

De eerste nieuweling bij Al Wahda is ook al binnen. Aanvaller Tim Matavz komt over van Vitesse.

https://twitter.com/MarkWotte/status/1284914761470181376

2 Comments
  1. Ruud Seegers zegt

    waarschijnlijk voor de ambitie, o nee toch , voor de zanddollars, mensenrechter interressseert deze mannen niet, als ze maar vangen., ze zullen het waarschijnlijk ontkennen.

  2. Maarten van den Heuvel zegt

Laat een antwoord achter