Lovette Felicia vertrekt per direct bij Excelsior Maassluis

1

Nog voor dat de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen is gespeeld, hebben Excelsior Maassluis en Lovette Felicia afscheid van elkaar moeten nemen. De 24-jarige aanvaller zou aanvankelijk gaan beginnen aan zijn eerste seizoen bij de Tricolores, maar vertrekt alsnog naar Zweden om daar bij IF Karlstad Fotboll een profcontract te tekenen.

Felicia, die begin april werd gepresenteerd als nieuwe aanwinst van de ploeg van hoofdtrainer Dogan Corneille, maakt gebruik van een clausule in het contract en zal zodoende komend seizoen uitkomen op het derde niveau van Zweden.

Excelsior Maassluis betreurt dat het al in de eerste trainingsweek van het nieuwe seizoen afscheid moet nemen van een speler, maar wenst Lovette Felicia veel succes met zijn avontuur in Scandinavië.

1 reactie
  1. Edwin Jongejan zegt

    Zat waarschijnlijk niet bij de eerste 40 voor de selectie

Laat een antwoord achter