Leroy Fer: ‘Iedereen bij Feyenoord moet zich realiseren dat we weer op nul beginnen’ (video)

5

De verwachtingen rondom Feyenoord voor het komend seizoen zijn hoog. De club was bezig aan een sterke reeks in het geannuleerde voetbalseizoen en kan, met een team dat voor een flink deel intact is gebleven, die lijn mogelijk doortrekken. Maar Leroy Fer waarschuwt dat dit niet iets vanzelfsprekends is.

“Het klopt, de meerderheid van de spelers is gebleven. Het is fijn om weer met z’n allen vooruit te gaan,” blikt Fer vooruit op het nieuwe seizoen. Ook bij hem leeft het gevoel dat er iets te halen valt met dit Feyenoord.

5 Comments
 1. Kees Aben zegt

  Goh……

 2. Piet Meijer zegt

  das knap.

 3. Bas de Winter zegt

  Klopt helemaal.

 4. Erik Kamphuis zegt

  Wat een dom gelul het is iedere jaar zo bij nieuw seizoen dat iedereen op nul begin

 5. Marc Boekhoud zegt

  Bij deze genomineerd voor de ‘Open Deur van 2020’….

Laat een antwoord achter