Indelingen divisies en hoofdklassen bekend

0

De KNVB heeft de indeling van de hoogste amateurklassen bekendgemaakt.

Er zijn nauwelijks verrassingen. Dat lag ook niet voor de hand omdat er vanwege de coronacrisis amper promoties/degradaties zijn geweest.

  • Tweede divisie: AFC, ASWH, De Treffers, Excelsior Maassluis, GVVV, HHC, IJsselmeervogels, FC Volendam 2, Sparta Rotterdam 2, Katwijk, Koninklijke HFC, Kozakken Boys, Noordwijk, Quick Boys, Rijnsburgse Boys, Scheveningen, Spakenburg, TEC.
  • Derde divisie zaterdag: ACV, Ajax, Barendrecht, DOVO, DVS’33 Ermelo, Excelsior’31, FC Lisse, Goes, Harkemase Boys, HSV Hoek, Odin’59, Sparta Nijkerk, Sportlust’46, Staphorst, SteDoCo, Ter Leede, VVOG, VVSB.
  • Derde divisie zondag: ADO’20, BlauwGeel’38, DEM, Dongen, EVV, Gemert, Groene Ster, Hercules, Hollandia, Hoogland, HSC’21, JOS/Watergraafsmeer, OFC, Quick, OSS 1920, UNA, GVV Unitas, Westlandia.
  • Hoofdklasse A zaterdag: Achilles’29, Achilles Veen, ARC, Capelle, DHSC, DUNO D, FC ‘s-Gravenzande, SC Feyenoord, De Jodan Boys, FC Rijnvogels, Rijsoord, Scherpenzeel, Smitshoek, Spijkenisse, Poortugaal, Zwaluwen.
  • Hoofklasse B zondag: AWC, Baronie, EHC/Heuts, Halsteren, IFC, Juliana’31, Leonidas, Moerse Boys, OJC Rosmalen, Orion, RKSV Minor, RKSV Nuenen, SV Meerssen, TOGB, UDI’19/SCU, VOC.

Laat een antwoord achter