Excelsior Maassluis oefent tegen PSV, Excelsior en FC Dordrecht

0

Excelsior Maassluis begint maandag 20 juli officieel aan het seizoen 2020/2021. Dan zal de eerste training plaatsvinden. De Tricolores spelen in de voorbereiding zeven oefenwedstrijden. Er is dit seizoen gekozen voor sterke tegenstanders, om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op een nieuw seizoen in de Tweede Divisie. Zo zullen de Tricolores onder andere spelen tegen Jong PSV, FC Dordrecht en SBV Excelsior, allen uitkomend in de Keuken Kampioen Divisie.

Op zaterdag 1 augustus zal de ploeg van hoofdtrainer Dogan Corneille afreizen naar Eindhoven waar de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma staat tegen Jong PSV. Het is helaas voor toeschouwers van Excelsior Maassluis niet mogelijk om deze wedstrijd te bezoeken omdat PSV zich strikt aan de officiële regels van de KNVB dient te houden. Met betrekking tot de overige oefenwedstrijden zullen wij in een later stadium via de website en social media-kanalen toeschouwers informeren over de toegankelijkheid hiervan.

PROGRAMMA

  • 1 augustus: 14.00 uur: Jong PSV – Excelsior Maassluis
  • 4 augustus: 19.45 uur: Excelsior Maassluis – SC Feyenoord
  • 8 augustus: 14.30 uur: Westlandia – Excelsior Maassluis
  • 11 augustus: 20.00 uur: BVV Barendrecht – Excelsior Maassluis
  • 15 augustus: 14.30 uur: FC Dordrecht – Excelsior Maassluis
  • 15 augustus: 14.30 uur: Excelsior Maassluis combi. – VV Capelle
  • 22 augustus: 15.00 uur: Excelsior Maassluis – SBV Excelsior
  • 29 augustus: 14.30 uur: SV Poortugaal – Excelsior Maassluis

Laat een antwoord achter