‘Elia maakt mogelijk gevoelige stap in Turkije’

1

Niet alleen de Eredivisieclubs ADO Den Haag, FC Groningen en FC Twente zien Eljero Elia (foto) graag komen komend seizoen, er is nu nog meer belangstelling voor de Hagenaar, die onlangs met Basakshir kampioen van Turkije werd.

Elia wist eerder al van de belangstelling van het Griekse Panathinaikos, maar nu zou ook Fenerbahçe interesse hebben in de 33-jarige aanvaller, meldt VI. Een overgang van Basaksehir naar Fenerbahçe, dat afgelopen seizoen als zevende eindigde in de Süper Lig, zou wel heel bijzonder zijn.

Eljero Elia moet eerst nog met zijn huidige club aan de bal in de Europa League. FC Kopenhagen is in augustus de opponent in de achtste finale. Pas na het Europese avontuur van Basaksehir, zal Elia een besluit nemen over zijn toekomst.

1 reactie
  1. Saleh Abuleil zegt

    Snap nog steeds niet waarom Feyenoord hem niet gehaald heeft

Laat een antwoord achter