Elia houdt Basaksehir op titelkoers

0

Eljero Elia heeft al eerder aangegeven, dat hij na dit seizoen transfervrij vertrekt uit Turkije. Zaterdag bewees hij zijn huidige ploeg Basaksehir als invaller te scoren.

Basaksehir won onder meer door de treffer van Elia in de blessuretijd met 2-0 van Antalyaspor. De ploeg van Elia blijft daardoor uitzicht houden op de titel. De voorsprong op nummer twee Trabzonspor is met nog vier speelronden te gaan vijf punten. Trabzonspor heeft nog wel een duel meer te gaan.

Blij

Elia na afloop over het duel in de Turkse media: ,,Dit is zo fantastisch om mee te maken voor de ogen van heel Turkije. Ik kwam net terug van een enkelblessure en ben zo blij voor de club en het elftal met deze belangrijke overwinning.”

Terugkeer

Elia staat in de belangstelling van FC Twente, terwijl naar verluidt ook zijn oude club ADO Den Haag enige hoop heeft op een terugkeer van de aanvaller. Elia (33) heeft echter ook in het buitenland clubs die in hem geïnteresseerd zijn.

Laat een antwoord achter