Carlito Fermina naar NAC Breda

2

Carlito Fermina is afgelopen Dinsdag een verbintenis aangegaan voor een seizoen bij NAC Breda. Fermina was na zijn laatste avontuur bij Almere City transfervrij en was de afgelopen maanden met zijn belangenbehartigers druk bezig om de juiste club te vinden. Aan die zoektocht kwam direct een einde toen NAC een concreet voorstel deed om Carlito in te lijven.

Fermina, die al minuten heeft gemaakt in de eredivisie voor zijn voormalige club Excelsior, had verschillende concrete interesse van clubs uit binnen en buitenland en was zelfs al bijna rond met een Zweedse club toen optie van NAC zich presenteerde.

Samen met Belangenbehartigers Jazzley John en Fais Piroe heeft Carlito de afgelopen periode intensief gewerkt aan een mentale en fysieke voorbereiding om geheel klaar te zijn voor zijn nieuwe uitdaging. 

Carlito: “ik ben blij dat ik weer aan de slag kan na alle corona toestanden was het lastig om weinig te voetballen maar ik ben wel altijd blijven trainen. Ik ben voornamelijk blij NAC omdat het een hele mooie club is met een rijke historie en omdat ze me het vertrouwen geven die ik nodig heb om alles te geven. Ondanks dat ik ook hele mooie aanbiedingen op zak had in Zweden voelt dit voor mij natuurlijker aan en ben ik erg blij dat ik dichtbij mijn vrienden en familie ben die mij in moeilijke tijden alttijd hebben gesteund.”

De nu 20-jarige Carlito heeft al een rijke historie en heeft gespeeld in de jeugdopleidingen van Feyenoord, Sparta, ADO Den Haag, Excelsior en Almere City.

Saillant detail is dat Carlito in bijna elk van de jeugdteams topscorer is geworden.

Uiteraard is de natuurlijke volgende stap voor Carlito om zich in de kijker te spelen bij het eerste elftal. Carlito wil zich echter nu vooral focussen op de onder 21 en plezier hebben in het spelletje. “Mocht de kans zich voordoen dan pak ik die graag aan, maar voor nu wil ik gewoon graag met dit team wedstrijden winnen”, aldus een verheugde Carlito.

2 Comments
  1. Tessa Cornet Vd Akker zegt

    Peet Vd Akker

  2. Max Mira Ferrer zegt

    Lonneke Hendriks

Laat een antwoord achter