Alexandria’66 geniet van prijs: ‘Abel. Footgolf ideaal voor teambuilding’

1

Alexandria’66 verzilverde gisteren haar prijs bij Abel. De zaterdag tweedeklasser speelde een ronde Abel. Footgolf met de selectie en genoot met volle teugen van de geboden mogelijkheid door restaurant Abel. Alexandria‘66 heeft een mooie, gezellige en sportieve avond gehad bij Abel. Footgolf. Met de selectie in groepen van 4 spelers zijn we alle 18 holes langs gegaan met als duidelijke winnaar Mike van der Steen. Hij was ook de enige speler die twee benen durfde te gebruiken bij de holes,’ stelde trainer Michael Groeneweg.

Groeneweg en Alexandria’66 maken gebruik van meer partners van VoetbalRotterdam en de VoetbalRijnmond Cup. Afgelopen winter vertrokken zij met Trainingskampen.nl naar de Spaanse zon en donderdag genoten zij van Abel. Footgolf. Teammanager Armand Abdul kijkt met tevredenheid terug op dat trainingskamp. ‘Afgelopen winter hebben wij in Benidorm genoten van een goed georganiseerd trainingskamp van Trainingskampen.nl . Goede faciliteiten en mogelijkheden om ons voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.’

‘Abel. heeft ons heel goed ontvangen. We kregen eerst een speluitleg en daarna per speler een eigen bal mee,’ vervolgt trainer Michael Groeneweg. ‘Na de activiteit was er nog gelegenheid om met elkaar wat te drinken en na te praten. Het was voor ons een mooie gelegenheid om elkaar (nieuwe spelers) beter te leren kennen en zeker voor herhaling vatbaar. Wij willen graag Abel. Footgolf bedanken voor ervaring en organisatie van donderdagavond.’

1 reactie
  1. Marianne Kleinjan-van Driel zegt

    Remco Abel

Laat een antwoord achter