ADV: CION voor eerst naar Spanje: ‘Naast een hoop gezelligheid gaan we ook keihard werken’

2

CION timmert hard aan de weg. Niet alleen op het veld, met de promotie naar de zaterdag tweede klasse, maar ook buiten het veld. Waar men na een brand in korte tijd een nieuwe kantine wist neer te zetten heeft de Vlaardingse club ook besloten om komende winter af te reizen naar het zonnige Spanje. CION zal met veertig personen afreizen naar Fuengirola. Sebastiaan Verburgh, TC en vicevoorzitter, koos ervoor om met VoetbalRotterdam partner Trainingskampen.nl in zee te gaan. ”We hebben altijd goede verhalen gehoord van andere clubs over dit bedrijf. Wij hebben gehoord dat de trainingskampen geheel verzorgd zijn en alles goed is geregeld.”

CION zal als club voor het eerst op trainingskamp gaan naar het zonnige Spanje. ”Wij kiezen voor Zuid-Spanje omdat dit bekend terrein is voor mij. Ik zit zelf vaak in Fuengirola en daardoor weet ik diverse leuke eet- en drinktentjes. Daarnaast is de temperatuur er vaak prima in januari.”

De Vlaardingse club heeft ervoor gekozen om een herkenbaar elftal samen te stellen met veel jongens uit de buurt. Ook diverse lokale bedrijven en partners zijn verbonden aan de club. ”Deze hebben ervoor gezorgd dat wij een kamp als deze kunnen boeken. Hier zijn wij ze zeer dankbaar voor.”

CION zal dit ook willen terugbetalen. ”Door dit kamp hopen we ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Door middel van twee trainingen en een wedstrijd gaan we daar hard werken. Uiteraard zullen wij onze naam hoog houden door flink wat gezelligheid en plezier zodat we weer met mooie herinneringen het vliegtuig terug pakken.”

2 Comments
  1. Erik Weijmans zegt

    Sven Groeneveld jou aandeel?

  2. Marvin Otte zegt

    Erik Roos mooi cluppie

Laat een antwoord achter