ADV: Boek nu een trainingskamp tegen zeer gunstige voorwaarden en prijzen

0

Trainingskampen.nl is al jaren het grootste Nederlandse bedrijf dat Trainingskampen aanbied in binnen- en buitenland. Afgelopen seizoen was het succesvolste jaar in het 16-jarig bestaan en boekten er bijna 400 clubs een trainingskamp. ”Ondanks de coronacrisis, en de moeilijke tijden die komen, blijven wij de clubs ontzorgen”, stelt Trainingskampen.nl-directeur Tim van Ammelrooy. “Met de nieuwe voorwaarden is het voor clubs nu mogelijk zonder risico een trainingskamp te boeken. Deze annuleringsvoorwaarden houden rekening met alle beperkingen die mogelijk worden opgelegd vanuit het RIVM en de KNVB.”

Ondanks de coronacrisis is het juist nu mogelijk om tegen gunstige tarieven te boeken. ”De vliegprijzen zijn nu relatief laag geprijsd en gaan alleen maar toenemen naar mate de tijd vordert en de versoepelingen toenemen. Omdat wij de enige verzorger van trainingskampen zijn die een speciale samenwerking heeft met Transavia, hebben wij exclusieve afspraken. Dat betekent dat als je nu boekt, dit prijstechnisch gunstig is.”

Wil je informatie opvragen over een trainingskamp? Vul dan onderstaand formulier in.

Laat een antwoord achter