Olympia zoekt JO19-trainer

2

Voor Olympia JO19 zoeken zij een ambitieuze en stevige trainer.

Olympia uit Gouda is een vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samen-werken om een topjeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. Doelstelling is het spelen van verzorgd & avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

STEVIG & SOCIAAL VAARDIG

We zijn we op zoek naar een ambitieuze en ervaren trainer (ervaring op divisie of hoofdklasse-niveau is een pré) die onze talentvolle spelers voorbereidt op de stap naar de seniorenselectie en hen een stap verder brengt op vooral mentaal, tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samen-werken en samen presteren. Je hebt overwicht, maar bent ook sociaal vaardig, waardoor er met plezier wordt gevoetbald. Je bent minimaal in bezit van TC 3.

Van de beoogde groep van 18 spelers speelde een groot deel afgelopen seizoen ook Hoofdklasse O19. De promotie poule is toen net gemist, dus ook komend seizoen voldoende mogelijkheden. Ze trainen op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 20.00 uur en spelen wedstrijden op zaterdag. 

PRIMA VERGOEDING

Olympia is een vereniging met een rijke historie sinds 1886 en een goede organisatie, waar je een prima vergoeding ontvangt, en waar volop opleidings-mogelijkheden en -kansen zijn om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

WELKOM

Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar voetbal-zaken@gcfc-olympia.nl

2 Comments
  1. Michael de Leeuw zegt

    Leroy Brank

  2. Gaudi Rijsdijk zegt

    Roshero Olymph

Laat een antwoord achter