Zwaluwen opnieuw in de steigers

0

Zwaluwen zal komend seizoen onder leiding van Henk de Zeeuw wederom in de zaterdag hoofdklasse uitkomen. De Zeeuw, die Ralph Kalkman op zal volgen, doet dat met een sterk vernieuwde groep.

Bij Zwaluwen zullen 16 spelers vertrekken naar andere clubs. Daar staat de komst van 13 nieuwe spelers tegenover. Ook schuif Zwaluwen enkele spelers uit de jeugd en het tweede elftal door.

OVERSCHRIJVINGEN ZWALUWEN

  • Komen: Mauro Kloppert (Leonidas), Yasin Mazlum (Westlandia), Sem van Prooijen (TOGB), Sander Barragan (Spijkenisse), Lonny Mendes Fernandes (Spijkenisse), Mo Taibi (Excelsior Maassluis), Michael de Leeuw (Capelle), Manasse Labid (Excelsior M.), Jamilio Valies (Excelsior M.), Etson Galong (Excelsior’20), Stefano Goncalves (Smitshoek), Jazzy Adams (Brielle), Darnell Hall (Sparta BVO).
  • Gaan: Eric Fortes (Capelle), Marlon Slabbekoorn (Capelle), Marciano Bruma (Zwarte Pijl), Michael Poeljes (stopt), Marc van Splunter (SC Feyenoord), Desie Simson (Poortugaal), Richie Basoski (LYRA), Mario Nijgh (LYRA), Alex Deetman (Heinenoord), Mo Ajarai (RVVH), Leroy Nijgh (RVVH), Mosies Navarra (Sparta AV), Joey Gomes (DVO’32), Tim van der Hoeven (DVO’32), Wembley Reyes (XerxesDZB), Leroy Goedhoop (CWO).

OVERSCHRIJVINGEN

Laat een antwoord achter