Zinkwegse Boys begroet elf spelers

0

Nadat Zinkwegse Boys zich eerder heeft versterkt met 7 nieuwe spelers, komen er nu nog 4 nieuwe jongens bij. Bas Koelemeijer en Rens Burgwal komen over van OSV en hebben daar jarenlang in het eerste elftal gespeeld. Beide hebben zin in een nieuwe uitdaging en willen graag bij de selectie aansluiten aangezien dit ook veel vrienden van hem zijn.

Naast Bas Koelmeijer en Rens Burgwal heeft ook Martijn Krediet weer aangegeven voor de selectie te gaan. Martijn Krediet heeft het afgelopen jaar in een vriendenteam gespeeld en heeft zin om volgend jaar weer voor de selectie te gaan. Ook Otman Fertoute gaat volgend jaar voor extra ervaring en versterking zorgen. Otman heeft al eerder bij Zinkwegse Boys gespeeld en komt terug van SHO.

Daarnaast is ook voormalig aanvoerder Mike Fiere hard op weg terug. Dit nadat hij vorig jaar is geopereerd aan zijn voorste kruisband. Ook Mees Lebink en William Bernard gaan volgend jaar weer aansluiten. Zij hebben het afgelopen jaar in het 2de elftal van de Zinkweg gespeeld. Trainer Nasser Abdalla gaat na twee goede seizoenen een nieuwe uitdaging aan bij zondag 2de klasse vv Meeuwenplaat. Onder leiding van Peter van Dam zal het aankomende seizoen het vernieuwde Zinkwegse Boys worden geleid.

OVERSCHRIJVINGEN ZINKWEGSE BOYS

  • Komen: Justin de Lange (OSV), Mitchell Dirkx (OSV), Bas Koelemeijer (OSV), Rens Burgwal (OSV), Marnix de Koning (OSV), Efraim Hardlooper (OSV), Lars Stolk (SHO), Otman Fertoute (SHO), Richy Wahlbrinck (BZC Zuiderpark) Age Hardlooper (geen club), Rik Bakker (geen club)
  • Gaan: John Ackon (Meeuwenplaat), Fouad El Oauzizi (Meeuwenplaat), Jamal Abdalla (Meeuwenplaat), Quincy Latorre (Meeuwenplaat), Jiandro Latorre (Brielle), Eric den Outer (Piershil), Jeroen de Kruik (Piershil), Melvin Nagy (Zuidland), Ricky Kakialatu (stopt), Mevlut Isik (stopt).

OVERSCHRIJVINGEN

Laat een antwoord achter