Wicher Schreuders: ,,Proces zaterdag/zondagvoetbal wordt op korte termijn opgestart”

0

Haaglanden Voetbal publiceerde uitspraken van sv Den Hoorn-voorzitter Frank van Mil, die hij deed bij WOS-radio met betrekking tot de trek van de zondagclubs naar het zaterdagvoetbal. Wicher Schreuders, lid namens West II van de Ledenraad bij de KNVB, reageerde daarop.

Schreuders: ,,Er komt vanuit de KNVB een vervolg op de (vele) eerdere bijeenkomsten met de clubs over dit onderwerp. Een concreet vervolg is – mede door de Coronacrisis – helaas vertraagd, maar het proces inzake zaterdag/zondag voetbal wordt op korte termijn weer opgestart. Het onderwerp speelt zeker niet (meer) alleen in district West II.” Ook in de districten Noord, Oost en West I speelt dit onderwerp nu ook.

Laat een antwoord achter