Wessel Verhaar keert terug bij versterkt VOC

0

Wessel Verhaar keert komend seizoen terug bij VOC. De middenvelder speelde de afgelopen seizoenen voor Hillegersberg en wist met die club naar de zondag eerste klasse te geraken. Broer Felix Verhaar maakt de stap niet.

Naast Verhaar komen er nog tien spelers naar VOC. Daar staat het vertrek van Michiel Broeders naar JOS/Watergraafsmeer tegenover. Pieter Beereboom en Ruud Steijvers hebben besloten te stoppen.

OVERSCHRIJVINGEN VOC

  • Komen: Wessel Verhaar (Hillegersberg), Joe Thomas (Antibarbari), Mats Mangelmans (Antibarbari), Tijs te Duits (ASWH), Daan Geldermans (Bloemendaal), Bas van der Storm (Sterrenwijk), Teun van der Donk (Sparta 019), Yilmaz Erdogan (Smitshoek), Joost van der Loo (SBV Excelsior), Quinten Lacrum, Niels vd Bos.
  • Gaan: Michiel Broeders (Jos Watergraafsmeer), Ruud Steijvers (Lager elftal), Pieter Beereboom (Lager elftal)

OVERSCHRIJVINGEN

Laat een antwoord achter