Veel versterking voor XerxesDZB (zo)

1

XerxesDZB zal komend seizoen haar zondagelftal wederom continueren. De ploeg staat komend seizoen onder leiding van Michel van der Lee. Van der Lee was in de regio eerder werkzaam bij Hermandad en HBSS.

De zondagafdeling van XerxesDZB ziet drie spelers vertrekken. Daar staat de komst van zeven spelers tegenover.

XerxesDZB

  • Komen: Kelvin de Jong (CVV Zwervers), Stefano Santos (XerxesDZB-za), Abdi Samantar (Overmaas), Bandon Fortes (Swift Boys), Michel Mertens (Nieuw Borgvliet), Hamza Okzini (NOCKralingen), Abdelhak Laatimi (Leonidas).
  • Gaan: Muneeb Rafiq (VVOR), Junior Isak (Sparta AV), Giovanni dos Santos (Groeneweg).

OVERSCHRIJVINGEN

1 reactie
  1. Patrick van den Hoven zegt

    Waar halen jullie dit vandaan klopt helemaal niks van ?

Laat een antwoord achter