Update: Concept klassenindelingen standaardelftallen en jeugdvoetbal

5

De concept divisie- en klasse-indelingen van het standaard zaterdag- en zondagvoetbal en het topjeugdvoetbal voor het seizoen 2020/’21 zijn bekendgemaakt. Voor de Tweede Divisie en de Derde Divisie (zaterdag en zondag) betekent dat tevens dat de competitie-indelingen zijn bepaald. De poule-indelingen voor de onderliggende klassen worden vanaf 1 juli aangekondigd.

De Tweede Divisie bestaat in het seizoen 2020/’21 uit 18 teams, waaronder twee beloftenelftallen. Op verzoek van de CVTD (Coöperatieve Vereniging Tweede en Derde Divisie) heeft het bestuur amateurvoetbal besloten om de Derde Divisie te laten bestaan uit twee poules van 18 teams. Vanaf komend seizoen komen er in de Derde Divisie geen beloftenelftallen meer uit.

INDELINGEN

 
5 Comments
 1. Groninger Hopper zegt

  @Maat_FC @DeRodeBaron1967 Nu lijkt die wel te kloppen.

 2. Patrick Buys zegt

  Ook stom die oneven aantallen in 1e en 2e klasse west 2, tellen zijn ze bij knvb niet sterk in

 3. Ted Schimmel zegt

  Rowin Schimmel

 4. Mariette Huibers zegt

  Willy van den Hoogen

 5. Ron Grosze-Nipper zegt

  Gillie Gi

Laat een antwoord achter