Tweetal langer bij Dilettant

0

Dilettant is bezig de selectie voor komend seizoen compleet te maken. De 32-jarige Remco Tirelo Mulders en Amarildo gaan nog een jaar door.

Remco Tirelo Mulders had al vroeg in het seizoen aangegeven zijn laatste jaar in te gaan als actief voetballer. De reisafstand van/naar zijn huidige woonplaats Amsterdam vergde veel van de flegmatieke aanvaller. Het abrupte einde aan dit seizoen, het gemis aan het spelletje de afgelopen weken en zijn goede fysieke vorm heeft hem gedreven in gesprek te gaan met de technische staf om zijn voetballoopbaan nog een jaar te verlengen. Het enthousiasme van de trainers en de goede fundamenten voor een succesvol seizoen hebben hem overtuigd op zijn beslissing terug te komen en nog een jaar te vlammen op de voetbalvelden.

Ook Amarildo Lawansuka had in eerder stadium reeds aangegeven terug te komen op zijn besluit om te stoppen vanwege het abrupte seizoenseinde.

Laat een antwoord achter