Tien komen en tien gaan bij Rijsoord

0

De selectie van Rijsoord zal er volgend seizoen heel anders uit zien. Diverse basisspelers vertrokken bij de zaterdag hoofdklasser maar de ploeg van de nieuwe trainer Brasco Tuvaljevic ziet ook tien nieuwe spelers komen.

Rijsoord

  • Komen: Claudio Barros (Heerjansdam), Gazar Garmedjan (RVVH), Danny Haasdijk (RVVH), Maily Lopez (SC Feyenoord), Romano Naimut (NSVV), Guillermo Pinas (SC Feyenoord), Gainni Straal (SC Feyenoord), Ronan van der Tak (SC Feyenoord), Menno Vooges (ASWH), Chistian van Wijngen (Nieuwenhoorn).
  • Gaan: Romain van Bruggen (RVVH), Nelson Costa de Brito (Nieuwenhoorn), Mike van Dongen (RVVH), Casper Gerritse (Poortugaal), Marcello Gomes Veiga (CWO), Berry de Groot (CION), Stephan Ooms (Pelikaan), Ragip Ozrak (Nieuwenhoorn), Jimmy van der Vaart (CWO), Desley de Wolf (CION).

OVERSCHRIJVINGEN

Laat een antwoord achter