Stephan Baaij stopt ermee: ‘Ik heb ondanks alles een prachtig laatste seizoen met OSV gehad’

0

Stephan Baaij hangt zij schoenen aan de wilgen. De carrière van Baaij leek mooi afgesloten te gaan worden met een kampioenschap maar de coronacrisis gooide roet in het eten. ”Maar toch stop ik ermee. Het voetbal combineren van mijn werk en mijn kinderen gaat steeds lastiger.”

Toch heeft Baaij genoten van het laatste seizoen. ”Dit was een prachtig seizoen. We hebben van de 17 gespeelde wedstrijden er zestien niet verloren. Jammer genoeg hebben we het niet kunnen vieren met het kampioenschap maar wellicht kunnen de jongens dit komend seizoen doen.”

De 32-jarige Baaij speelde bij Zinkwegse Boys, Pernis, Strijen, Zuidland, Piershil en OSV Oud-Beijerland. Bij de laatstgenoemde club zal de carrière in een lager elftal verder gezet worden. ”Komend seizoen starten wij bij OSV met een vriendenteam. Hier gaan we spelen met zich spelers die hoog gespeeld hebben in hun carrière en die, net als ik, een stapje terug doen.”

Foto: Adil Boujddayn

Laat een antwoord achter