Stellendam zoekt trainer/coach voor tweede elftal

0

V.V. ‘Stellendam’ heeft voor het seizoen ‪2020-2021 een vacature voor de functie van trainer voor het 2e-elftal. Dit team komt thans uit in de reserve 4e klasse en bestaat uit een enthousiaste groep jonge spelers met veel potentie.

We zoeken niet specifiek naar gediplomeerde trainers echter heeft enige ervaring natuurlijk altijd zijn voordelen. Wat we wel zoeken is een persoon met een stukje flexibiliteit, enthousiasme en ambitie. De jonge spelers in dit elftal willen we namelijk graag klaarstomen voor ons eerste elftal. Je verzorgt de trainingen van dit elftal op dinsdag- en donderdagavond en coacht het team op zaterdag tijdens wedstrijden. Je zal deel uitmaken van de technische staf van de club samen met de trainers en leiders van het eerste elftal en de jeugdcoördinator.

Ben je niet in het bezit van een diploma maar heb je ambities binnen het trainersvak? Dan kunnen we je daarbij helpen! Onder bepaalde voorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om deel te nemen aan een KNVB trainerscursus.

Studeer je aan een aan sportgerelateerde opleiding, dan is dit wellicht je kans om ervaring op te doen en ook een (KNVB) trainersdiploma te behalen naast een diploma van de opleiding die je op dat moment volgt. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@vvstellendam.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met bestuurslid voetbaltechnische zaken, dhr. Olaf Mouthaan (‪+31 (0) 6 11034800).

Laat een antwoord achter