‘Sparta laat oog vallen op Belgische doelman’

0

Sparta heeft interesse in de Belgische doelman Nordin Jackers, zo meldt Het Belang van Limburg in België. Volgens het medium is de 22-jarige doelman van Racing Genk al op weg naar Nederland.

Jackers heeft nog een contract voor één seizoen bij KRC Genk, maar kreeg al te horen dat de club niet meer op hem rekent. Met Danny Vukovic en Maarten Vandevoordt hebben de Belgen al twee keepers die gaan strijden voor een basisplaats.

Jackers keepte afgelopen seizoen zestien wedstrijden op huurbasis bij Waasland-Beveren. Bij KRC Genk staat de teller op negen wedstrijden. Sparta is al langer op zoek naar een nieuwe doelman na het vertrek van Ariël Harush en vanwege de langdurige geblesseerde Tim Coremans. Roy Kortsmit, die in het verleden voor Sparta keepte en nu zonder club zit, traint inmiddels op eigen verzoek mee op Het Kasteel.

Laat een antwoord achter