Smitshoek heeft selectie met negental rond

2

Smitshoek heeft de selectie voor komend seizoen rond. De Barendrechters zien liefst negen spelers overkomen en ook uit de talentvolle jeugd van de club komen veel spelers de selectie in.

Naast de komst van veel spelers zal Smitshoek ook afscheid nemen van enkele vaste waarden.

Overschrijvingen Smitshoek

Komen: Yassine Belghar (Sliedrecht), Jordey van Dam (Heinenoord), Guyon Fernandez (FC Lienden), Sean Verburg (sv Poortugaal, terug na 1 jaar), Gilberto da Silva (Oranje Wit), Thijs Oomsen (CION), Mathijs Tabbers (CION), Quintin Rustveld (Spijkenisse), Arthur Proost (Alexandria’66), Bradley Dekker, Thomas Bruinsma, Jordan Wouden, Michel Louwerens, Allard Jansen, Jay Smit, Gabri de Rover, Nahom Mehretab, Joey van der Zouwen (allen eigen JO19 jeugd)

Gaan: Rutger vd Kleij (stopt met voetballen), Alex Rekondie (niet bekend), Bart Deprez (Barendrecht), Stefano Gonsalvez (Zwaluwen), Oscar Roos (Heerjansdam), Nick Meijboom (studeren in Amerika), Erwin Nuytink (s’Gravenzande), Ryan van Dijk (stopt tijdelijk met selectievoetbal door blessure/blijft wel betrokken)

Staf: Edwin de Koning (eindverantwoordelijk/Hellevoetsluis), Marco Snel (ass. Trainer 1/Smitshoek 2), Johan Wouters (ass. Trainer 1/Hellevoetsluis), John de Ronde (trainer-coach 2/stopt als speler bij CION), Erwin Bravenboer (ass.trainer 2/stopt als speler CION)

2 Comments
  1. Vincent Roeleveld zegt

    Hoi Brayton
    Bij Argon hebben ze ook 45 plus voetbal met alle oude vedettes voetballen ,plus na afloop gezellig een biertje drinken in de kantine

  2. Edwin Boogaard zegt

    Net op tijd, Edwin de Koning.

Laat een antwoord achter