Selectie Zinkwegse Boys uitgebreid met zeven nieuwe spelers

1

Zinkwegse Boys is bezig de selectie, die komend seizoen onder leiding van Peter van Dam staat, te versterken. Na één seizoen OSV Oud Beijerland keert Justin de Lange terug op de Zinkwegse Boys. Hij heeft hier een eerder seizoen gespeeld en is vol enthousiasme voor het aankomende seizoen.

Daarnaast zal ook Mitchell Dirkx de selectie versterken. Ook hij is afkomstig van OSV Oud Beijerland. Door de komst van Mitchell heeft ook Richy Wahlbrinck (28) de overstap naar Zinkwegse Boys gemaakt. Richy speelde voorheen bij Zuiderpark en zijn ervaring is een goede aanwinst voor de selectie. Lars Stolk heeft aangegeven SHO te verlaten en zich bij Zinkwegse Boys te voegen. Lars heeft de gehele jeugd bij SHO gespeeld en is het afgelopen seizoen voor SHO 2 uit gekomen.

Daarnaast verwelkomt Zinkwegse Boys ook Marnix de Koning en Efraim Hardlooper. Beide zijn afkomstig van OSV en zullen aankomend seizoen in het blauw rood spelen. Ook Age Hardlooper (broer van Efraïm) gaat weer starten als voetballer na een jaar tussenpauze gehad te hebben. Met eerder genoemde bericht waarin de komst van Rik Bakker is aangekondigd krijgt de selectie van Zinkwegse Boys steeds meer vorm.

Zinkwegse Boys heeft zin om met het oorspronkelijke elftal en deze nieuwe enthousiaste jongens aan de slag te gaan en hoopt deze week nog een aantal spelers toe te voegen aan de selectie.

1 reactie
  1. Martien Ruiven zegt

    Maak niet dat van osv komen over en paar jaaren ziten wij toch bij elkaar

Laat een antwoord achter