Sanne Dekkers hoofdtrainster Berkel vrouwen

1

Sanne Dekkers is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainster van CVV Berkel.  Dekkers (34), die in het verleden o.a trainster was van Smerdiek, Rhoon en SSS komt over van BVV Barendrecht waar ze de hoofdmacht coachte en tevens fungeerde als assistent trainster bij Excelsior .

Dekkers, die in staat is het beste uit het team en speelsters naar boven te halen , en gepokt en gemazeld is in het vrouwenvoetbal ziet een prachtige uitdaging in Berkel en is er van overtuigd dat er een mooie toekomst lonkt voor de club en wil daar dolgraag haar steentje aan bijdragen. Met de komst van Sanne Dekkers als nieuwe hoofdtrainster gaat Berkel het nieuwe seizoen vol vertrouwen tegemoet.

Stapje terug

Nu er enkele geroutineerde speelsters stoppen bij het team is het voor de andere speelsters, de aanstormende talenten die op de deur kloppen en de vrouwenafdeling in zijn geheel beter om een stapje terug te doen om zo komend seizoen een frisse start te maken in de 1e klasse A.

Met een vrouw aan het roer gaat Berkel een mooie toekomst tegemoet waar zowel bestuur, TC, speelsters en overige stafleden onwijs veel vertrouwen in hebben en kijken dan ook nu al reikhalzend uit naar de start van het nieuwe seizoen.

1 reactie
  1. Wim Gé Warnaar zegt

    Van harte gefeliciteerd, succes!

Laat een antwoord achter