RVV Blijdorp verlengt met Ramon Bronkhorst; Smit toegevoegd aan staf

0

Het bestuur van RVV Blijdorp is verheugd om te kunnen mededelen, dat er de afgelopen periode hard gewerkt is om de selectie te versterken. Allereerst is in februari het contract met hoofdtrainer Ramon Bronkhorst verlengd. Ramon past uitstekend binnen de clubcultuur en heeft de kennis en ervaring om de jonge spelersgroep verder te ontwikkelen.

Voor het seizoen 2020-2021 wordt Laurens Smit toegevoegd aan de technische staf als assistent-trainer van het 1e efltal. De technische staf bestaat verder uit: Charletson Rodriguez (verzorger) en Abdelhalim Oulad Ali (assistent-scheidsrechter en teamleider).

We hebben vertrouwen in deze jonge en ambitieuze selectie, die voor 80% uit spelers bestaat die door RVV Blijdorp zelf opgeleid zijn of die in het verleden al voor RVV Blijdorp zijn uitgekomen. 

Komen: Ukbe Arslan (GLZ Delfshaven), Evandro Cabral (Leonidas), Eder Ramos, Elvin Ramos (Victoria ’04), Jonathan Kramer, Tico Scholsberg (SVV), Loris Soares Gomes (CWO), Mats Haantjes (eigen jeugd), Quincy Beaumont (onbekend), Whitley Werlemen (GSC/ODS), Kevin Nascimento Cruz (onbekend), Adilson Soares, Lorenzo Daans (HWD), Rui Comprido Gama, (onbekend),

Gaan: Vladimiro Vaz Cante (vv Hillegersberg ZO) Achraf el Bouzouiki (gestopt), Yassine Grarji (gestopt)

Laat een antwoord achter