Principeakkoord: nieuw contract bindt Kökcü tot 2025 aan Feyenoord

3

Feyenoord heeft met Orkun Kökcü een principeakkoord bereikt over een langer verblijf in De Kuip. De talentvolle middenvelder zal op korte termijn zijn handtekening zetten onder een nieuw contract, dat hem tot 1 juli 2025 aan de club verbindt. De huidige verbintenis van Kökcü liep tot 2023.

Het gaat de laatste jaren snel met de nog altijd pas negentienjarige Kökcü. In 2018 maakte hij zijn eerste minuten in de hoofdmacht en scoorde hij direct bij zowel zijn officiële debuut (tegen Gemert, 0-4) als bij zijn Eredivisiedebuut (tegen FC Emmen, 1-4).

3 Comments
  1. Arno Den Hartog zegt

    Daniël Schipper, Jan Schipper beter hoor!!

  2. Abdul Nassoh zegt

    In het buitenland gaat hij toch niet spelen.

  3. Lex van Winden zegt

    Jim Havenaar

Laat een antwoord achter