Overzicht seizoenskaarten: ‘Supporters laten Rotterdamse clubs niet in de steek’

2

De clubs uit Rotterdam kunnen ook tijdens en na de coronacrisis rekenen op massale steun van de supporters. De seizoenskaarten voor komend seizoen, waarin nog onduidelijk is of er met publiek kan worden gespeeld, vinden nog steeds gretig aftrek.

Feyenoord meldt middels een teller het aantal verkochte seizoenskaarten. Sinds maandagmiddag staat de teller op 10.000 verkochte seizoenskaarten. Sparta verkocht in dezelfde periode 2000 seizoenskaarten. 

Van Excelsior en FC Dordrecht zijn nog geen officiële cijfers naar buiten gebracht.

2 Comments
  1. Johan van Waterschoot zegt

    Dit zijn echte Feyenoorders.

  2. Henk van Suijlekom zegt

    Mooi toch? Alleen hoe gaan ze het oplossen want de kuip mag niet vol toch?

Laat een antwoord achter