NSVV zoekt een selectie trainer voor seizoen 2020-2021

5

Het beleid van NSVV is gericht om vanuit een goede jeugdopleiding de prestatie van het eerste elftal omhoog te stuwen. Dit heeft de laatste jaren geresulteerd in een toename van goed opgeleide  spelers die overkomen vanuit de jeugd naar de senioren. Om al deze talenten zich verder te kunnen ontwikkelingen bij de senioren, heeft NSVV sinds vorig seizoen drie selectieteams. De spelers van NSVV 3 zijn op zoek naar een nieuwe trainer die het elftal naar promotie kan leiden. Het team speelt in de 4e klasse en heeft de ambitie om snel te promoveren naar de 3e klasse. Het team bestaat uit jonge getalenteerde voetballers die allen de hoogste jeugdelftallen van NSVV hebben doorlopen De selectie wordt op wedstrijddagen versterkt met spelers uit het 2e, die terugkomen van een blessure of door de ruime selectie niet in de wedstrijdselectie worden opgenomen.

Als trainer krijg je de volledige vrijheid in het leiden van trainingen, het bepalen van opstelling en tactiek tijdens wedstrijden en het bewaken van de teamspirit. Je wordt hierbij op wedstrijddagen ondersteund door een leider die de facilitaire zaken coördineert. Bovendien sta je nauw in contact met de trainers van het 1e en 2e om de ontwikkelingen binnen de elftallen te bespreken en hiernaar te handelen. 

NSVV ziet voor deze positie een ideale kans voor een ambitieuze trainer die op eigen benen wil staan en ervaring wil opdoen in het trainen van een selectie-elftal.  Het beleid van NSVV is gericht om trainers zich binnen onze vereniging te laten ontwikkelingen.

Ben je enthousiast geworden, stuur dan een mail met je gegevens naar info@vvnsvv.nl

Als je nog vragen hebt kan je contact opnemen met Francois van Katwijk 06-14489006, verantwoordelijke binnen de voetbaltechnische commissie voor het 3e selectie team.

5 Comments
 1. Arjan van Velzen zegt

  Victor van Dort

 2. Rodney van Dam zegt

  Kaj Voskamp kan je er toch gelijk bij doen daar

 3. Richard Jacobs zegt

  Steef Buis woont om de hoek, hoef je niet lang te zoeken

 4. Robin Jordense zegt

  Kees In’t Veld

 5. Marvin Strik zegt

  Hugo van den Berg

Laat een antwoord achter