Noh Bereket verder in staf CION

0

Selectiespeler Noh “Nokkie” Bereket, sinds jaar en dag een vast gezicht in het eerste elftal van CION, waar komend seizoen Ricky van den Bergh de hoofdtrainer is, hangt zijn schoenen voor even in de wilgen. En dan wel op een hoogte zodat hij ze er in de toekomst weer uit kan halen.

Het afgelopen seizoen raakte Bereket, die een achtergrond als sportleraar heeft, geblesseerd aan zijn knie maar door de huidige coronacrisis was een onderzoek niet mogelijk. Hij gaat op 23 juli dan eindelijk onder het mes. Omdat Bereket een gewaardeerd lid is, heel goed in de groep ligt en al jaren bekend staat om zijn coaching binnen en buiten het veld, was het voor CION’s technische man Sebas Verburgh al snel duidelijk, dat hij wat kon betekenen binnen de staf van CION.

Assistent

Nieuwbakken tweede elftaltrainer Karel Buuron had nog geen assistent naast zich en omdat Buuron en Bereket geen onbekenden zijn van elkaar, was de knoop bij Bereket snel doorgehakt. In het verleden speelde Bereket al onder de vleugels van Buuron bij HSC en CION. Buuron is dan ook erg blij met zo’n ervaren man naast zich, iemand die de club en cultuur van binnen en buiten goed kent.

Revalidatie

Bereket baalt ervan dat hij als speler even niet van waarde kan zijn voor de ploeg van Van den Bergh. Bereket: ,,Het mooiste is toch voetballen, maar het is fijn dat ik zo bij de groep betrokken kan blijven, 23 juli ga ik eindelijk onder het mes en kan ik beginnen aan mijn revalidatie. Ik hoop zo snel mogelijk van waarde te kunnen zijn voor de groep.”

Laat een antwoord achter