‘Nog altijd geen witte rook bij Feyenoord door te lage contractaanbieding’

10

Het is nog altijd niet zeker of Leroy Fer komend seizoen voor Feyenoord speelt. Het verschil tussen vraag en aanbod is vooralsnog te groot. Dit meldt VoetbalPrimeur.nl. De 30-jarige middenvelder wil zijn contract verlengen en ook Feyenoord wil met Fer door maar er is nog altijd geen akkoord bereikt. Dit heeft te maken met een te lage aanbieding van Feyenoord. 

De Rotterdammers hebben Fer een verlaagde aanbieding gedaan ten opzichte van vorig seizoen. Fer wil één van zijn laatste contracten ‘zo goed mogelijk uitonderhandelen’. Op de achtergrond liggen Turkse clubs, waaronder Besiktas, op de loer.

10 Comments
 1. Anne Maria Knikker zegt

  Tja Feyenoord hart waar en fer zit lleg er op de bank ergens anders hij was ooit weg en geen succes terg bij Feyenoord heeft speel minuten maar Oke Veel succes met bank zitten geld is dus groter dan zijn Feyenoord hart niet tan ja toch sorry heb dyslectie

 2. Ricardo Van der Mark zegt

  Geef gewoon dat geld en klaar

 3. Henk Jetten zegt

  Afgelopen seizoen zegt hij nog Feyenoord zit in mijn hart en ik ben blij dat ik weer terug ben! Nu gaat het financieel weer even wat minder en dan wil hij alweer vertrekken.

 4. Maurice Christiaansen zegt

  tot sinas leroy lekker naar turkije zakjes vullen!

 5. Bert Timmer zegt

  Lekker naar Turkije laten gaan.

 6. Gerard Gerritsen zegt

  Als hij echt hart voor Feyenoord heeft, dan begrijpt hij dat hij nu geen hoge eisen kan stellen. Het hele betaald voetbal heeft het financieel moeilijk.

 7. Edwin Jongejan zegt

  Alles voor het geld

 8. Johan van Waterschoot zegt

  Fer maakt het waar, geen worden maar daden.

 9. Emiel Blok zegt

  Ze hebben geen eurocent Ric, enige mogelijkheid om geld te genereren is om Kocu te verkopen ., Berghuis ?

 10. Ruud Seegers zegt

  Hij is die meerwaarde echt niet waard

Laat een antwoord achter