NOCKralingen gaat verder op ingeslagen weg

0

NOCKralingen heeft de contracten met de technische staf verlengd en onder leiding van hoofdtrainer Peter de Graaff zal de selectie van NOCKralingen willen doorgroeien naar de derde klasse. Het eerste jaar onder leiding van Peter de Graaff heeft het eerste elftal van NOCKralingen een stijgende lijn ingezet. Na een moeizame seizoenstart werden alle wedstrijden na de winterstop gewonnen en was NOCKralingen, voordat het voetbal werd stilgelegd, medekoploper in de tweede periode. Dat was extra zuur, want NOCKralingen had net een fantastisch trainingskamp in Marbella achter de rug waar gelijk werd gespeeld in een oefenwedstrijd tegen Europa Point FC, een club uit de eredivisie van Gibraltar.

NOCKralingen gaat volgend jaar werken met een uitgebreide trainersstaf, want ook de contracten van Akif Arslan, Izaak Pattiwael, Dennis van Linschoten en keeperstrainer Jan Bulsing werden verlengd. Tevens is conditie- en hersteltrainer Jairo Silverster Coco toegevoegd aan de technische staf.

De huidige selectie van NOCKralingen blijft zo goed als helemaal in tact en wordt in ieder geval versterkt met de volgende spelers uit de JO19-1, die afgelopen jaar uitkwamen in de hoofdklasse: Ali Celik, Batuhan Kaya, Nick van de Vegt, Alper Yildrim, Emir Karasu en Raúl van Overeem.

Met deze doorstroming vanuit de JO19 komt er een wens uit van de vereniging om deze talentvolle spelers te behouden voor de club en ze klaar te stomen voor het 1e elftal van NOCKralingen.

Laat een antwoord achter