Mettrop (Brielle) keert terug bij Stellendam

3

Michael Mettrop keert terug bij Stellendam. Ondanks een redelijk goede start van zijn eerste seizoen bij eerste klasser Brielle, heeft de 25-jarige spits besloten terug te keren op het Stellendamse Molengors.

Na een mooi en leerzaam jaar bij Brielle heeft Michael Mettrop ervoor gekozen om, samen met spelers met wie hij is opgegroeid, de ambitie van Stellendam om op een hoger plan te acteren, vorm te geven.

Zijn terugkomst zorgt naast een enorm aanvallende versterking ook voor de nodige creativiteit en ervaring binnen het jonge team van Elwin Buskop die daarmee mogelijk ook een luxe probleem heeft in de voorste linie.

OVERSCHRIJVINGEN

3 Comments
  1. Penny zegt

    Als je je woord hebt gegeven dan moet je blijven en niet op het allerlaatst toch overschrijving aanvragen. Erg slap en erg vervelend voor de vereniging die daar mee te maken krijgt.

  2. Mark Os zegt

    Goede versterking voor Stellendam. Wel meer dan vervelend voor Brielle die op een ja-woord van de speler rekenen en dan zo kort voor de overschrijving niet meer kunnen anticiperen.

  3. Jaap Quak zegt

    Ja -woord niets waard van Michael

Laat een antwoord achter