Meeuwenplaat zoekt keeperstrainer en assistent-trainer

0

Meeuwenplaat is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een gecertificeerde keeperstrainer voor de doelmannen van de senioren selectie (eerste -en tweede elftal) en een assistent trainer, die op dinsdag, donderdag en zondag de hoofdtrainer bijstaat op de trainingen en bij de wedstrijd. We zoeken een assistent die goede sociale vaardigheden heeft en eventueel zelfstandig een training kan geven. Wat krijgt hij hier voor terug? Een enthousiaste groep, een gezellige club, een passende vergoeding, een kledingpakket en een geheel verzorgd trainingskamp.

Meeuwenplaat komt momenteel uit in de 2de klasse, zondag, west 2. Wij zijn op zoek naar iemand met aantoonbare ervaring als keeperstrainer en die de ambitie heeft onze keepers te begeleiden, te coachen en verder te ontwikkelen.
De keeperstrainer organiseert keeperstrainingen voor de selectiekeepers van de senioren op dinsdag en/ of donderdagavond en adviseert de selectietrainers in de keuze van het indelen van de selectiekeepers. Daarnaast krijgt de keeperstrainer de ruimte om zowel gevraagd als ongevraagd een bijdrage aan (het aanpassen van) het Technisch Beleidsplan te leveren, met specifieke aandacht voor opleiden/trainen van (jeugd)keepers.

Heb je interesse?

Karel Koster
TC Lid
Mob: 0618805628
E-mail: k.koster3@chello.nl / karelkoster3@gmail.com

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter