Martin van Geel: ‘Eredivisie wordt half september gestart’ (video)

3

Martin van Geel stelt tegenover FOX Sports dat de eredivisie half september weer van start zal gaan. De voormalig technisch directeur van Feyenoord zegt dat na afloop van de vergadering van alle clubs bij Sparta.

Op het Kasteel kwamen alle clubs woensdag lijfelijk bij elkaar. ‘Op dit moment heb ik begrepen dat er vanaf half september competitievoetbal gespeeld gaat worden’, stelt Van Geel tegenover FOX Sports. ‘Begin september is er interlandvoetbal en dan zal er in augustus vriendschappelijk gevoetbald worden. Men is er mee bezig hoe dat vorm wordt gegeven.’

https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1267802711107481600

3 Comments
  1. Hans Vandenbosch zegt

    Zo laat

  2. John Bronmeijer zegt

    We kunnen gewoon voor de beker en schaal voetballen kijk maar naar 020

  3. Margret de Vos-rijnvis zegt

    Rien de Vos

Laat een antwoord achter