LMO met veel versterking derde klasse in

2

LMO zal komend seizoen na de promotie uitkomen in de zaterdag derde klasse. De ploeg van Fred van Zon treft daar mogelijk buurman IJvv de Zwervers en ook FC IJsselmonde. 

LMO-trainer Fred van Zon kan liefst 16 spelers aan zijn selectie toevoegen. Daar staat het vertrek van Tom Dijksman (Overmaas) tegenover. Mo Bakir, Marco Verheul en Hafid Ben Sadik zullen komend seizoen stoppen.

LMO

  • Komen: Michael Blommaert (Wieldrecht), Rodney van Dam (RVVH), Mitchel Keikes (WCR), Dennis Keikes, Joel Martina  (beiden HOV/DJSCR, Danrick Isabella (SVV), Marvin Sallons, Giliandro Leona, Shurandy Martina, Shadiro Rink (allen FC IJsselmonde), Michael Brito Lima, Harrison Lima (waren gestopt), Raymond Kemper (geen club), Ponciano Salamao (COAL), Stayson Geertruida (FC IJsselmonde), Noury Mulder (RVVH).
  • Gaan: Tom Dijksman, (Overmaas), Mo Bakir (stopt), Marco Verheul (stopt), Hafid Ben Sadik (foto, stopt)  

OVERSCHRIJVINGEN

 

2 Comments
  1. Pietje Pie zegt

    Noury Mulder geen vvor meer ?

  2. Glenn Adriaanse zegt

    Je sta er goed op Paul

Laat een antwoord achter