Liam Kelly langer bij Oxford United

4

Feyenoord heeft de verhuurperiode van Liam Kelly aan Oxford United met een maand verlengd, zodat de 24-jarige middenvelder kan deelnemen aan de play-offs van de Engelse League One voor promotie naar het Championship.

Naast Oxford United nemen Portmouth, Fleetwood Town en Wycombe Wanderers deel aan de play-offs. Kelly kwam vorig jaar zomer op aandringen van Jaap Stam over van het Engelse Reading FC. Stam omschreef hem als een talent, maar Kelly kwam niet verder dan twee invalbeurten. Hij heeft nog een contract bij Feyenoord tot medio 2022.

4 Comments
  1. Markdo Huisman-ortega zegt
  2. Nico de Jonge zegt

    Dat is mooi.en daarna op de boot naar amerika.en even 5miljoen van Jaap stam vangen

  3. Willem Baan zegt
  4. Angela Rözer zegt

    Aub neem hem gratis over

Laat een antwoord achter