Kunstgrasvelden in regio onbespeelbaar na noodweer

1

Door de zware buien van woensdagavond is schade ontstaan aan onder meer de kunstgrasvelden van clubs uit de regio. Dit gebeurde onder meer bij SV Ommoord en SteDoCo.

De drainage kon de hoeveelheid water niet aan, waardoor het veld blank kwam te staan. De bovenste laag kurk begon te drijven en zich op te hopen. De leverancier van het veld zal alle kurk weer opnieuw moeten verdelen, inslepen en borstelen. ‘Een flinke schadepost, wat nooit uitkomt maar zeker niet in deze moeilijke tijden’, meldt het SteDoCo-bestuur.

Door de schade is het Hoornaarse kunstgrasveld tot nader order niet bespeelbaar en is het niet toegestaan op het complex van SteDoCo ongeorganiseerd een balletje te trappen. Hierop zal door de politie worden gecontroleerd.

1 reactie
  1. Nico Meiling zegt

    Hopen dat het hier niet gebeurd Evert Stoffelsen?

Laat een antwoord achter