KNVB maakt startdata amateurcompetities bekend

1

De KNVB heeft middels een mailing naar de clubs de startdata van de amateurcompetities bekend gemaakt.

‘Als gevolg van de aangekondigde besluiten van het kabinet kunnen we duidelijkheid geven over de start van de (beker)competitie. Vanwege de versnelde versoepeling van de maatregelen betekent dit voor de competities in het amateurvoetbal dat deze allemaal nagenoeg kunnen starten op de reguliere data in de speeldagenkalender (klik hier). De komende dagen werken we aan een concrete uitwerking hiervan en komen we hierover met officiële berichtgeving,’ aldus de KNVB in de mailing.

 

1 reactie
  1. ASWH_Snacks & Foods zegt

    Wij denken dat dit op zich smakelijke nieuws te voorbarig is, want er werd ook gezegd dat ze er de komend… https://t.co/UZAahG2KNF

Laat een antwoord achter