Jan-Arie Van der Heijden vertrekt bij Feyenoord

6
 

Jan-Arie van der Heijden heeft Feyenoord per direct verlaten. De 32-jarige linkspoot belandde dit seizoen op het tweede plan en zal transfervrij afscheid nemen. “Een beetje raar afscheid nemen. Ik kan niet eens iemand een knuffel geven, bij wijze van spreken. Maar het moet maar”, zegt Van der Heijden bij FeyenoordTV.

Het is nog niet bekend waar Van der Heijden zijn loopbaan voortzet. De verdediger kijkt in ieder geval met voldoening terug op zijn Feyenoord-tijd, waarin hij één kampioensschaal, twee KNVB Bekers en twee Johan Cruijff Schalen omhoog mocht houden. 

Foto: Mischa Keemink

6 Comments
 1. Ineke Krijgsman zegt

  Jammer

 2. Dirk Van Dam zegt
 3. Marcrl Eijer zegt

  Goeie zet

 4. Sjef Vissers zegt

  En weer een weg de 3e al dat ik lees buiten wat er weg gaat ga zo lekker door om alles stil te leggen in nl

 5. Jessica Vreman zegt

  Nick

 6. Henk van Suijlekom zegt

  Erg?

Laat een antwoord achter